Huishoudelijk Medewerker Zorg-Los

Voor onze 2 locaties in Woerden zoeken wij een huishoudelijk medewerker.

Wij zoeken iemand die 6 uur per week beschikbaar is. Dit mag op 1 dag of verdeeld over 2 dagen.

Wat doet Zorg-Los?

Met een multidisciplinair team van professioneel opgeleide mensen biedt Zorg-Los een ruim aanbod aan begeleiding en behandeling op maat binnen een therapeutisch klimaat. Zorg-Los levert dagbehandeling/ dagbesteding, educatie, avondopvang, diagnostiek, advies, therapie, groepsbehandeling, faalangsttraining, ambulante zorg, coaching, logeeropvang en wonen.

Ben jij degene die wil zorgen voor een schone omgeving voor onze zorgvragers?

Werken bij Zorg-Los is allesbehalve enkel en alleen werken in de schoonmaak. Jij snapt dat er naast het werk ook een praatje met de bewoners gemaakt mag worden. Daarom moet je de Nederlandse taal goed beheersen. Verder draai jij je handen nergens voor om of het nu gaat om het boenen van de vloeren, de spiegels weer laat glimmen of het sanitair schoon maakt. Jij doet dit allemaal met een glimlach op je gezicht. Je maakt onderdeel uit van een team waarin warmte, humor, passie en duidelijkheid centraal staan.

Wat bieden wij onze nieuwe medewerker schoonmaak?

  • Je verdient volgens CAO Gehandicaptenzorg functieschaal 20. Inschaling gebeurt op ervaring.
  • Na 2 maanden proefperiode krijg je een contract voor in eerste instantie 1 jaar.
  • Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om je kennis op het gebied van zorg uit te breiden. Je neemt 4 maal per jaar deel aan de teamvergadering en gaat ook mee in de BHV en EHBO trainingen. Tot slot zijn we een gezellig team en hopen we je daarin te mogen verwelkomen

Is dit de perfecte baan in de schoonmaak voor jou en wil jij deel uitmaken van de leukste kleinschalige zorgonderneming van Nederland?

Solliciteer dan snel door een mail te sturen naar jeanet@zorg-los.nl. Wil je eerst meer informatie ontvangen of heb je een vraag?Dan mag je haar ook mailen of bellen op 06-29455877. Zoek je toch iets anders? Kijk dan ook nog even bij onze andere vacatures.