Zorg-Los organiseert actieve logeerweekenden in groepsvorm. De zorgvrager gaat onder professionele begeleiding mee en onderneemt allerlei leuke, actieve en ontspannende activiteiten. Ouders/verzorgers hebben dan even de tijd voor de rest van het gezin of om de dingen te doen die ze normaal voor zich uit schuiven.

De zorgvrager geniet van het buitenleven: samen koken, zwemmen, wandelen, fietsen, varen, voetballen en nog veel meer. Er is aandacht voor het neerzetten van een gezellige sfeer tijdens deze weekenden en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook ontspanning.

In de logeerweekenden is er ruimte voor groepsbehandeling en wordt er actief gewerkt aan individuele doelen binnen het behandelplan. Elke zorgvrager heeft een eigen behandelplan met doelen, die hen versterken en een bijdrage leveren om adequater te kunnen functioneren in de samenleving.

Elke maand wordt er twee keer gelogeerd, van vrijdag 16:00 uur tot zondag 16:00 uur. Zorgvragers worden op vrijdag opgehaald bij het dagactiviteitencentrum en op zondag weer teruggebracht.

 

WIL JE MEER WETEN?

Voor meer informatie graag contact opnemen met Zorg-Los. Een (bel)afspraak maken of een aanmeldpakket aanvragen kan via email.

Mail dan naar: aanmelding@zorg-los.nl