JEANET BITTER

Ik heb de opleiding SPW, verpleging niveau 4, haptonomie en IAG gedaan. Ik heb jaren ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke handicap met bijkomende psychiatrie vanuit verschillende functies, gezinsbegeleider, coachen en binnen groepen. Mijn hobby’s zijn mijn gezin, yoga, hardlopen en creatief bezig zijn. Met passie run ik Zorg-Los en is het mijn “drive” om laagdrempelige zorg aan te bieden, die voor het gehele systeem toegankelijk is. Ons doel is allemaal zo “normaal” mogelijk leven leiden en waar zorg nodig is steun bieden. In de samenwerking elkaar echt mogen raken, tijd nemen om contact te ervaren en elkaar de ruimte geven binnen de samenwerking. Dit zijn voor mij de uitgangspunten in de dagelijkse sfeer van Zorg-Los.

NIELS BITTER

Ik heb de opleiding verpleegkundige gevolgd en heb veel ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke handicap met bijkomende psychiatrie. Ik heb jaren gewerkt op gesloten afdelingen en jaren in de ambulante hulpverlening. Mijn hobby’s zijn feesten organiseren, vrijwilligerswerk met jongeren, squashen en hardlopen.

MARJON PETERS

Voor Zorg-Los ben ik voor zorgvragers/medewerkers de vertrouwenspersoon. Ik heb AW gedaan niveau 4 en heb jaren in de peuteropvang gewerkt. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest bij een zorgboerderij. Ik werk met veel passie met mensen met een verstandelijke handicap en geniet van al het laagdrempelige in de zorg, het contact met hun netwerk vind ik zeer waardevol om goed te onderhouden, namelijk intensief samenwerken is zo essentieel binnen de zorg. Zeker voor mensen die vastlopen in de zorg is het prettig om elkaar te vinden en de communicatie laagdrempelig te hebben. Ik geniet van mijn gezin en ben vaak aanwezig bij de handbal van mijn meiden.

RIK VAN LEEUWEN

Ik heb SPW gedaan niveau 4 en geniet van het werken met mensen met een verstandelijke handicap met bijkomende psychiatrie. Ik werk bij Zorg-Los. De diversiteit van de doelgroep zorgt voor mooi uitdagend werk waar je me van ziet genieten. Mijn interesses zijn voetbal, stappen en reizen.

PETER LANGERAK

Ik heb een carrière switch gemaakt, van automonteur, de zorg ingestapt en SPW niveau 4 succesvol afgerond. Al wat jaren ervaring opgedaan bij een zorgboerderij, gewerkt met mensen met complexe psychiatrie en nu werkzaam op een gesloten afdeling en bij Zorg-Los. Ook voor mij is de afwisseling zeer prettig en de laagdrempelige zorgverlening bij Zorg-Los past goed bij mij. Ik ben dol op mijn 2 honden, Toos en Bram en geniet in mijn vrije tijd van bootje varen.

PATRICIA

Bij de educatieve tuin in het Brediuspark te Woerden kwam ik in aanraking met Zorg-Los. De laagdrempelige aanpak die zij bieden tijdens de dagbesteding gaf mij zo een goed gevoel dat ik als vrijwilliger aan de slag ben gegaan. Zo zwem ik mee en geef ik mensen individuele aandacht door creatieve activiteiten samen met de werkers te doen. Ik houd van een gezellige klets en bij Zorg-Los is het nooit stil. Met veel enthousiasme rijd ik op de bus van Zorg-Los. Ik ben gek op mijn honden en daardoor zie je mij vaak in de buitenlucht.

FRANK SANDERS

Als klant kwam ik binnen in het winkeltje van Zorg-Los. Wat maken ze gave producten tijdens de dagbesteding. De laagdrempelige sfeer en het gemoedelijke spreekt mij aan. Ik ben van nature humoristisch ingesteld en kan sfeer neerzetten. Als vrijwilliger werk ik aan de PR door actief te zijn op facebook en andere kanalen van multimedia. Ook geniet ik van de sfeer tijdens de dagbesteding.

ILONA BITTER

Ik ben in aanraking met Zorg-Los gekomen doordat mijn zoon en schoondochter Zorg-Los runnen. Heel natuurlijk kwam ik een bakje koffie drinken en sloot ik aan bij de werkers tijdens de dagbesteding.
Mijn achtergrond als coupeuse gebruik ik regelmatig bij Zorg-Los, samen met de mensen maak ik als ondersteunend medewerker creatieve dingen en daarbij repareer en herstel ik dingen. Ik zit niet graag stil en daarom doe ik ook de huishouding. De sfeer binnen Zorg-Los is gezellig en familiair.

MARIEKE WERNSEN

Jarenlang heb ik in de verzekeringen gewerkt. Daarnaast werkte ik ruim 2 jaar als vrijwilliger bij Zorg-Los.  In september 2018 heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik in dienst gekomen als begeleider bij Zorg-Los. Tegelijkertijd ben ik gestart met de opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen.  Ik heb zelf een dochter met autisme, waardoor ik veel herkenbaarheid heb bij de doelgroep van Zorg-Los. Mijn creativiteit kan ik hier helemaal kwijt. Ik geniet van de sfeer in deze bijzondere dagbesteding. Met mijn enthousiasme wil ik graag mijn aandeel leveren in de zorg en begeleiding. In mijn vrije tijd mag ik graag koken, reizen en creatief bezig zijn.

JOHAN VAN DER LINDEN

Ik ben Johan van der Linden, 43 jaar en vader van 3 kinderen. Ik werk inmiddels als 27 jaar in de zorg voor mensen met een verstandelijke handicap en mensen met psychiatrische ziektebeelden. Ik heb ervaring in vele functies en rollen in de zorg en ben ook nog zelfstandig zorgondernemer geweest. Ik ga ook binnen Zorg-los op verschillende gebieden aan de slag. Ik ga als (ambulant) begeleider werken, maar ga ook ondersteunen in de management.

RISKE VERPAALEN

Ik houd van puntjes op de “i” zetten en daarom voer ik met groot enthousiasme taken uit als kwaliteitscoöridinator. Tevens geniet ik van mooie ontwikkelingen bij onze zorgvragers als ik mijn tweewekelijkse groepsgesprekken voer.

ANNEMARIJE DEN OUDEN

 

 

 

NICOLE SANDERS

Ik ben Nicole Sanders en ben met Zorg-Los in aanraking gekomen door mijn man Frank. We dragen Zorg-Los beiden een warm hart toe. Er hangt een sfeer van altijd welkom zijn en er is echt zorg voor zorg. Ik ben getrouwd, heb een lieve hond Bailey en werk in de financiële dienstverlening. Daarnaast is mijn grootste passie muziek! Ik zit in een koor, speel gitaar en ben begonnen met piano, zing er lekker op los, begeleid een jamsessie en organiseer elk jaar samen met 6 anderen het Akoestival in Woerden.
Muziek raakt, roert en verbindt mensen. Iedereen heeft wel iets met muziek, in welke vorm dan ook. Ik was dan ook meteen enthousiast toen ik werd gevraagd om maandelijks wat muzikale invulling te geven met de deelnemers.

‘Music is a world within itself, it’s a language we all understand.’
Stevie Wonder

WILLEM MIDDELKOOP

Via een buurmeisje ben ik in aanraking gekomen met Zorg-Los. Ze vroeg of ik niet een keertje met hen wilde koken. Aangezien ik zelf met veel plezier kook leek het mij wel leuk om bij Zorg-Los te komen koken bij “Wat de pot schaft”. Als hobby kok had ik verwacht dat ik mijn ervaring wel kon inzetten, maar ook de overige koks blijken over behoorlijk wat kennis en een behoorlijke dosis enthousiasme te beschikken. Het samen tot een keuze voor een menu te komen en dat vervolgens uit te werken naar een boodschappenlijstje is een creatief proces dat nogal wat kanten uit kan gaan om uiteindelijk tot een afgerond geheel te komen.
Tijdens het hele kookproces wordt er veel besproken en ook lekker ontspannen gelachen. Na het opeten van de maaltijd wordt met z’n allen vervolgens de tafel afgeruimd en de vaat gedaan. Vooraf was ik wel benieuwd of ik voldoende geduld voor dit vrijwilligerswerk zou kunnen opbrengen, maar in de ontspannen omgeving van Zorg-Los bleek dit geen punt te zijn. Het is voor mij een ontspannen aanvulling op mijn dagelijkse werk, dat ik met veel plezier doe en me veel voldoening geeft.

MACHIELA BLOK

Mijn naam is Machiela en ben 58 jaar oud. Ik kom uit een gezin met 10 kinderen, waarvan ik de 7de op rij ben. Ben geboren en getogen in Woerden. In het verleden heb ik onder andere gewerkt als Buitendienst Coördinatrice en als secretaresse. Ik ben circa 10 jaar in dienst geweest bij de Vereniging van Kamers van Koophandel. Daar werkte ik met veel plezier op het secretariaat. Helaas kan ik niet meer deelnemen aan het arbeidsproces. Vandaar dat ik een aantal middagen vrijwilligerswerk doe. De laatste paar jaar was ik op dinsdagmiddag werkzaam bij Wij 3.0. en deed administratieve klusjes. Wij 3.0 is een organisatie voor dagbesteding en ondersteuning voor mensen met een lichte beperking. Omdat zij de deuren in Woerden gingen sluiten, was ik op zoek naar een nieuwe invulling voor de dinsdagmiddag. Ik werd toen getipt over Zorg-Los. Al snel kon ik op gesprek komen. Zorg-Los wilde een gedeelte van de boekhouding in eigen beheer gaan uitvoeren. Dus was er ruimte voor een vrijwilliger op administratief gebied. Inmiddels ben ik met veel enthousiasme begonnen. Ik voel mij aangetrokken tot organisaties die zorg of hulp verlenen. Daarom doe ik ook een dagdeel vrijwilligerswerk op administratief gebied bij Stichting Ontmoeting, die zich inzetten voor kwetsbare mensen in de samenleving. Op de donderdagmiddag werk ik thuis voor Groene Hart Juristen. Toen ik met Zorg-Los in aanraking kwam, voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Ik werd zo leuk ontvangen. Ik vind het fijn om een schakeltje te kunnen zijn in zo’n mooie organisatie! In mijn vrije tijd hou ik van lezen, het liefs korte verhalen.

OLAF VAN DEN BOGAARD

 

Raad van commissarissen

MAJA REJGERS

AD VAN BIJNEN