Stage Reinaerde Cab

Hai,
Ik ben David 27 jaar en ben momenteel bezig met het terugkeer in de maatschappij.
Via mijn begeleider is er geregeld dat ik terecht kon bij Reinaerde Cab hier heb ik de mogelijkheid gekregen om weer in een arbeidsmatig proces te wennen.
Het is heel fijn dat er een plek is waar ik mezelf kan zijn en ook kan aangeven dat het wat minder met mij gaat. Vanuit Reinaerde zijn ze ook erg tevreden over mij en dat creëert voor mij weer de kleine succes momenten waardoor ik weer de kracht krijg om vooruit te kunnen denken.

Reinaerde Cab is een plek voor mensen die behoefte hebben aan beschut werk vaak ook mensen met een verstandelijke beperking. Hierin begeleid ik mensen om assemblage- en verpakkingswerkzaamheden uit te voeren. Ik merk dat ik in dit werk ook skills krijg om mezelf te ontwikkelen in het aansturen van mensen terwijl ik deels nog in herstel zit. Ik vind het ook erg fijn dat ik dit kan combineren met dagdelen bij de dagbesteding om mijn regelmaat vast te houden. Ik merk ook veel positiviteit vanuit de cliënten dat ze het fijn vinden om met me samen te werken en dat doet mij goed.

In de toekomst zou ik graag ook verder gaan in het vak en misschien wel als begeleider bij een dagbesteding. Daarom is het ook fijn dat ik al ervaring kan opdoen binnen deze sector en dat zorg-los mij in dit proces ondersteunt.

David

logo