Vrijwilliger voor de bus

Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die er voor wil zorgen dat onze zorgvragers veilig op onze locaties en thuis komen?

Wie zijn wij?

Zorg-Los is een kleinschalige organisatie in Woerden. Zorg-Los biedt dagbesteding, avondopvang en ambulante (gezins)ondersteuning aan een zeer diverse doelgroep. Met maatwerk, echte aandacht en vertrouwen dagen we de zorgvragers uit om stappen te zetten en te groeien en te leren. De doelgroep is zeer divers. Dit maakt ons werk afwisselend en houd je als team scherp.

Het team is dynamisch, fris en ondernemend en wordt gekenmerkt door humor en warmte. 

Jouw baan

Wij hebben op Zorg-Los op dit moment een fantastische chauffeur, maar omdat we een groeiend bedrijf zijn en een zorgaanbod leveren welke individueel afgestemd is op onze zorgvrager(s) moeten er steeds meer kilometers gereden worden. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilliger(s) die graag op de weg zitten en er voor willen zorgen dat onze zorgvragers veilig en gezellig naar de diverse locaties van Zorg-Los kunnen komen, maar ook weer veilig thuis worden gebracht. 

Jouw profiel

Wij zoeken chauffeur(s) die het belangrijk vinden om door middel van een gezellig en sociaal contact een leuke reis te maken met onze zorgvragers. Je bent niet bang om regie te voeren en bent duidelijk als het nodig is. Denk je dat jezelf herkent in deze korte beschrijving schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

Wat wij bieden

Wij bieden een gezellige omgeving waarbinnen altijd ruimte is voor een bakkie en een gezellig praatje. Je maakt een onderdeel uit van het professionele team van Zorg-Los en neemt daarom ook deel aan de teamvergaderingen. Zodoende blijf je betrokken bij de processen binnen Zorg-Los en zul je misschien ook leren van de onderwerpen die we met elkaar bespreken.

Informatie

Hebben wij je interesse gewekt of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature schroom dan niet om contact op te nemen met Johan of Marina via onderstaand telefoonnummer. Zij kunnen je zeker verder helpen.

Zorg-Los B.V.

Terschellingkade 6-8
3448 BK Woerden

0348-753333