Het Verhaal van David

Image

Korte Introductie:

Ik ben David, 28 jaar, inmiddels twee opnames achter de rug in het UMC Utrecht. Ik maak geen lijst van alle diagnoses omdat het voor het verhaal geen zin heeft. Het belangrijkste om te weten is dat ik herstellende ben van een psychose. Een korte omschrijving hiervan is dat je het normale contact met de werkelijkheid kwijt bent, en dat kan zich uiten in bijvoorbeeld stemmen horen, hallucinaties, of dingen ruiken die er eigenlijk niet zijn.  

Deze staat van zijn is tijdelijk en kan een dag duren maar ook maanden. Na de opname ben ik gelijk in zorg gegaan bij Zorg-los te Woerden. In deze tekst wil ik mijn ervaringen delen tips voor andere cliënten en inhoudelijk over de zorg bij Zorg-los.

Wat wil ik mijn mede cliënten graag mee geven?

Wat Wil Ik Nog Aan de Begeleiding Vertellen