Even Voorstellen: Corina

Mijn naam is Corina Gerritsen. Ik ben 31 jaar en woon bij mijn ouders. 2 jaar ben ik woonbegeleider bij Quintus geweest. Ik maak snel contact en ben een ‘sociaaldier’. Mijn hobby’s zijn: puzzelen, wandelen, fietsen en winkelen.

Ik ben 5 dagen in de week bij Zorg-Los. Zorg-Los biedt mij naast structuur veel gezelligheid en zelfontwikkeling. Toen ik bij Zorg-Los kwam zat ik niet lekker in mijn vel. Nu ik hier kom, wordt dat beter en weet ik sneller als het even niet zo goed gaat. Ik heb samen met Riske een signaleringsplan gemaakt over wat te doen als het even niet zo goed gaat. Dan focussen op 1 taakje, bijvoorbeeld puzzelen, waardoor ik wat rustiger wordt. Door Zorg-Los geleerd dat ik behoefte heb aan die structuur en dat ik creatiever ben dan ik zelf dacht.
Ik heb Milou leren kennen door Zorg-Los en privé zoeken we elkaar op voor een kopje thee met iets lekkers.
Af en toe eet ik mee bij Zorg-Los, daarna doen we nog een spelletje. Iedere 1e dinsdagochtend van de maand ga ik naar de manege in Waddinxveen met 5 of 6 personen. Dan ga ik samen met Maxine een stukje wandelen met de hond. Ook met de hond van Niels. Door rugklachten mag ik zelf geen paard rijden, maar ik mag wel met de paarden knuffelen. Dit vind ik erg fijn. Paarden zijn gevoelsdieren en kunnen heel goed aanvoelen of je een goede of slechte dag hebt.
Buiten zijn (in de tuin bij Linschoten) geeft energie en je wordt er blij van.
Geen enkele dag is hetzelfde, dat is leuk. Je verveelt je nooit bij Zorg-Los.