Ervaringsverhaal Zorg-Los door David

 

Korte introductie:

Ik ben David 28 jaar inmiddels twee opnames achter de rug in het UMC utrecht. Ik maak geen lijst van alle diagnoses omdat het voor het verhaal geen zin heeft. Het belangrijkste om te weten is dat ik herstellende ben van een psychose. korte omschrijving is dat je het normale contact met de werkelijkheid kwijt bent en dat kan zich uiten in bijvoorbeeld stemmen horen, hallucinaties, of dingen ruiken die er eigenlijk niet zijn. Deze staat van zijn is een tijdelijk staat van zijn en kan een dag duren maar ook maanden. Na de opname ben ik gelijk in zorg gegaan bij Zorg-los te woerden. In deze tekst wil ik mijn ervaringen delen tips voor andere cliënten en inhoudelijk over de zorg bij Zorg-los. 

Wat wil ik mijn mede cliënten graag mee geven?

De overgang naar Zorg-los

Na de opname begint het echte herstel pas … Lees meer