Ik weet nog dat ik voor de eerste keer binnen kwam bij Zorg -Los. Ik vond dingen wel moeilijk om te doen. Maar ik vind wel dat ik in die tijd dat ik bij Zorg Los zit heel veel geleerd heb. Ik vind het heel leuk op Zorg-Los en soms was het ook minder leuk.  Ik ben nu bezig met haken, breien, kaarsen en zeepjes maken. Voordat ik bij Zorg-Los kwam heb ik in een crisisopvang gezeten, het ging toen niet goed met mij. Sinds ik bij Zorg-Los ben gaat het veel beter met mij. Ik heb nu ook leuke contacten met andere collega’s van Zorg-Los. Ik heb geleerd om een werkje af te maken en niet aan iets nieuws te beginnen voordat het af is. Troosten helpt altijd wel of met elkaar over praten wat er aan de hand is. Ik weet nu hoe ik door moet zetten om te doen wat ik moet doen vind ik soms wel moeilijk. En we maken ook wel eens grapjes met elkaar door met elkaar te stoeien of achter elkaar aan te rennen.