Sinds afgelopen voorjaar is er 1 woord wat centraal staat in ons dagelijks leven, CORONA.

Ook wij ontkomen er natuurlijk niet aan en zeker nu de besmettingen in het land weer toenemen willen we de afspraken die we hebben gemaakt op Zorg-Los nog even onder de aandacht brengen om het voor iedereen veilig en gezond te houden.

Zorgvragers die één of meerdere van de volgende symptomen hebben blijven thuis en laten zich zo spoedig mogelijk testen.
verkoudheidsklachten, zoals

  • neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en/of
  • hoesten; en/of
  • benauwdheid en/of
  • verhoging of koorts en/of
  • plotseling verlies van reuk en/of smaak

Als zorgvragers negatief getest zijn, 24 uur symptoomvrij en/of 48 uur koortsvrij zijn mogen zij weer naar Zorg-Los komen.

Wij vragen nadrukkelijk om als ouder of begeleider niet binnen te komen bij het halen en brengen en buiten afscheid te nemen van degene die u brengt of haalt.

In de hal van de locatie dagbehandeling komt er vanaf volgende week een desinfectiepaal te staan en iedereen die binnenkomt wordt geacht zijn handen te ontsmetten voordat hij of zij verder binnenkomt.

Op de toiletten komen handdoekdispensers te hangen met papieren handdoekjes.

We gaan de lokalen regelmatig ventileren, ook in de wintermaanden. De vraag is dus om er de komende tijd voor te zorgen dat er een extra vest of trui in de tas zit.

Voor de rest gelden alle maatregelen zoals opgesteld door het RIVM en verwijzen we u daarvoor door naar de site van het RIVM.
Mocht u specifieke vragen, opmerkingen of ideeën hebben over Corona en Zorg-Los kunt u contact opnemen met Johan.