Orthopedagoog/Psycholoog

Heb je ervaring met mensen met een (licht) verstandelijke beperking en complex gedrag en/of psychiatrische problematiek? Wij hebben een uitdagende vacature voor een inspirerende en motiverende gedragsdeskundige.

Wie zijn wij?

Zorg-Los is een kleinschalige organisatie in Woerden. Zorg-Los biedt dagbesteding, avondopvang en ambulante (gezins)ondersteuning aan een zeer diverse doelgroep. Met maatwerk, echte aandacht en vertrouwen dagen we de zorgvragers uit om stappen te zetten en te groeien en te leren. De doelgroep is zeer divers. Dit maakt ons werk afwisselend en houd je als team scherp.

Het team is dynamisch, fris en ondernemend en wordt gekenmerkt door humor en warmte. Nu is Zorg-Los op zoek naar een gedragsdeskundige om het team te versterken. 

Jouw baan

Als gedragsdeskundige ben je eindverantwoordelijk voor de geboden zorg aan zorgvragers, hun zorgplannen en de uitvoering daarvan. Je voert gesprekken met de zorgvragers en/of hun netwerk, analyseert gedrag, adviseert het team en besteedt tijd aan deskundigheidsbevordering voor het team en beeldvorming van de zorgvragers. Als gedragsdeskundige bij Zorg-Los dien je goed te kunnen schakelen, een brede kennis te hebben van diverse stoornissen, out-of-the-box te kunnen denken en ben je goed in samenwerken en communicatief sterk.

Jouw profiel

Je hebt een WO master afgerond als Orthopedagoog/Psycholoog. In het bezit hebben van een basisaantekening (psycho)diagnostiek is een pré.

Wat wij bieden

CAD Gehandicaptenzorg FWG 60/65

Informatie

De gesprekken staan gepland op maandagochtend 11 en 18 maart, graag reageren voor donderdag 7 maart. Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeanet Bitter-Teensma (RvB).

Zorg-Los B.V.

Terschellingkade 6-8
3448 BK Woerden

0348-753333 
06-29455877
jeanet@zorg-los.nl