Nieuwe teamleden

 Saskia van Blokland

Mijn naam is Saskia, bij Zorg-Los ga ik starten als gezinswerker. Ik ben afgestudeerd als toegepast psycholoog. Werken met mensen met een beperking met bijkomende psychiatrie geeft mij veel voldoening. Ik kan onwijs genieten wanneer ik zie dat iemand persoonlijk aan het groeien is terwijl diegene dat misschien niet van zichzelf verwacht had. Door middel van creativiteit, enthousiasme en positieve bekrachtiging probeer ik mensen zo veel mogelijk in hun eigen kunnen te laten geloven. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich geaccepteerd voelt, naar mijn idee komen mensen dan het best tot hun recht en kunnen zij echt gaan ervaren en laten zien wat zij in hun mars hebben.
De laagdrempelige manier van zorg verlenen is dan ook hetgeen wat mij aanspreekt bij Zorg-Los. Ook de liefde en openheid die duidelijk voelbaar is wanneer je binnenstapt vind ik mooi.
In mijn vrije tijd geef ik met veel plezier leiding aan een groep Welpen bij de Scouting en houd ik ervan om gezellig een kop thee te drinken met vriendinnen.

Sabine van Meurs

Ik ben Sabine, en woonachtig in Reeuwijk met mijn gezin. Ik ben met Zorg-Los in aanraking gekomen, omdat ik Niels en Jeanet ken uit het dorp en via school van mijn kinderen. Bij Zorg-Los werk ik als vrijwilligster.

Ik praat graag met mensen, dat vind ik heerlijk. En voor mensen zorgen vind ik fijn, en ze aandacht geven. Ik wil graag meer leren over de zorg, en werken in de zorg. Daarom ben ik begonnen bij Zorg-Los. In het verleden heb ik jarenlang als telefoniste/receptioniste en administratief medewerkster gewerkt, maar bij mijn vorige vrijwilligerswerk in de ouderenzorg kwam ik erachter dat ik mij erg thuis voel in de zorg.

Nu ik begonnen ben bij Zorg-Los, zou ik met mijn eigen ervaringen, wellicht weer andere mensen kunnen helpen, dát zou mooi zijn!

Mijn hobby’s zijn: volleybal, skiën, beetje hardlopen, lezen en creatief bezig zijn.

Leave a Comment