Via een maatschappelijk werker van RPC Woerden Altrecht kwam ik in contact met Zorg-Los. Ik had een afspraak met een begeleider van Zorg-Los en ik kreeg een gesprek en een rondleiding tijdens de dagbesteding. Ik vond dit geweldig. Ik wilde meer contact opbouwen met mensen. Het was in de kersttijd dat ik bij Zorg-Los begonnen ben in 2014. In het begin vond ik sporten leuk en gezellig en werkte ik aan mijn conditie zoals zwemmen, paardrijden en judo. Ik vind het soms moeilijk om dit vol te houden en wil graag weer conditie opbouwen. Soms lukt het mij en soms niet, dan mag ik andere activiteiten gaan doen zoals administratie werk, naaien, haken en nog veel veel. Ik vind het soms moeilijk om me aan de regels te houden. Bij Zorg-Los mag ik in overleg zelf bepalen en werk ik aan mijn eigen doelen. Het contact vind ik leuk hier, ik zie andere mensen en voel me niet meer eenzaam. Ik voel me gewaardeerd en als ik problemen heb, kan ik dit altijd bespreekbaar maken. Samen zoeken we dan naar een oplossing. En ik voel me hier altijd geaccepteerd!