Boekhouding Machiela

In het verleden heb ik onder andere gewerkt als Buitendienst Coördinatrice en als secretaresse. Ik ben 10 jaar in dienst geweest bij de Vereniging van Kamers van Koophandel. Ik werkte daar met plezier op het secretariaat. Helaas kan ik niet meer deelnemen aan het arbeidsproces. Vandaar dat ik een aantal middagen vrijwilligerswerk doe. Via Wij 3.0 ben ik getipt over Zorg-Los.

Deze organisatie is gestopt met dienstverlening in Woerden, vandaar dat ik iets nieuws zocht voor de dinsdagmiddag. Ik voel mij aangetrokken tot organisaties  die zorg of hulp verlenen. Daarom doe ik ook een dagdeel vrijwilligers-werk op administratief gebied bij Stichting Ontmoeting, die zich inzetten voor kwetsbare mensen. Op de donderdagmiddag werk ik thuis voor Groene Hart Juristen.

Bij Zorg-Los ga ik een dagdeel administratieve taken doen. Toen ik met Zorg-Los in aanraking kwam, voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Ik werd zo leuk ontvangen. Ik vind het fijn om een schakeltje te kunnen zijn in zo’n mooie organisatie! In mijn vrije tijd hou ik van lezen, het liefs korte verhalen.