Ad van Bijnen Raad van Commissaris

Mijn naam is Ad van Bijnen , ben 69 jaar en woon sedert 1985 in Zwolle. Als  toezichthouder heb ik meer dan 20 jaar ervaring.  Geboren in Brabant, gehuwd, heb 3 kinderen en 2 kleinkinderen.

Met een HTS-E-opleiding ben ik mijn betaalde loopbaan begonnen met de medische technologie in en rond operatiekamers (1971, Leiden) Daarna kwam projectmanagement , inkoopmanagement en interim-management op mijn pad. In mijn werk heb ik ervaring mogen op doen met wetenschappelijk werk, onderzoek, adviseren, en managen. Maar ook als OR-lid.

In de vrije tijd als toezichthouder bij het onderwijs, een kleine GGZ-instelling “in wording”, bestuurder van een caritasfond, de regionale Zonnebloem-tak, en enkele kerkelijke organisaties.  Momenteel ben ik, met het perspectief “mantelzorger”, ook actief lid van de commissie ethiek van een grote GGZ-instelling in Overijssel.

Bij Zorg-Los spreekt het mij aan dat de direct belanghebbende actief centraal staat.  En dat diens leefomgeving ook actief wordt betrokken. Dan is het logisch dat de spelregels binnen de zorg daarbij geen doel zijn, maar “slechts” een (niet onbelangrijk..) hulpmiddel voor merkbaar resultaat. De passie om de belanghebbende centraal te stellen, die deel ik. En daarom wil ik graag een steentje bijdragen als voorzitter van de raad van commissarissen.

(Voor de cliëntenraad zal ik het eerste aanspreekpunt zijn binnen de Raad van Commissarissen.)

Bereikbaarheid: ad.van.bijnen@gmail.com

Leave a Comment