Iedereen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of psychische, psychiatrische problemen kan via Zorg-Los aan de slag.

Is een baan te hoog gegrepen? Bijvoorbeeld vanwege een ernstige beperking, of vanwege gedrag dat werken onmogelijk maakt? Dan bieden wij ontwikkelingsgerichte dagbesteding. Waarin iedereen dingen kan leren en een prachtige groei kan doormaken!

Zorg-Los beschikt over meer dan 20 plaatsen voor dagbesteding en begeleidt naar arbeid. We zijn kleinschalig van opzet, met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Zie bijvoorbeeld onze producten in ons winkeltje. Onze jobcoach begeleidt mensen bij het verkrijgen en behouden van passend en zinvol werk.

Ben je in staat te groeien naar een reguliere baan, beschermde arbeid of weer een opleiding te volgen, dan zal Zorg-Los je uitdagen en stimuleren in een beschermde omgeving om weer deze verantwoordelijkheden aan te kunnen, uiteraard stap voor stap.

WIL JE ZELF DINGEN DOEN EN ERTOE DOEN?

Zelf doen en meedoen geeft zelfvertrouwen. Bij Zorg-Los leren mensen zo zelfstandig mogelijk te werken. Soms met vallen en opstaan. Bij leren hoort dat je dingen ontdekt op jouw manier. Wij reiken kansen aan om ook eens te wisselen van werkplek, door onze onderlinge contacten met het reguliere bedrijfsleven.

Voor veel mensen is structuur en voorspelbaarheid belangrijk. We weten dat een actieve dagritme zorgvragen vermindert. Daar zetten we dus vol op in. Met de juiste stimulans functioneren mensen optimaler.

Werk en dagbesteding biedt mensen:

  • Een zinvol, inspirerend en uitdagend dagprogramma
  • Mogelijkheden tot sociaal contact en samenwerking
  • Ontwikkelingsgericht plan
  • Een eigen identiteit

Werk verbindt mensen met de samenleving. Maatschappelijke participatie staat bij ons hoog in het vaandel. Voor iedereen is er wel een vorm van werk of dagbesteding die aansluit bij zijn of haar mogelijkheden. Bij Zorg-Los zoeken we samen naar die groei die bij jou past!

Foto Marieke

Even een persoonlijk gesprek?
Neem telefonisch contact op via:
T 0348-753 333
M 06-46 404 493
Stuur een e-mail of maak een bel mij terug afspraak.